Kontakt os
Vi holder til på Viborg Flyveplads, som ligger på Vedsøvej 12 i den sydlige udkant af Viborg. Pladsen er en af de smukkeste flyvepladser i landet, så ud over flyveoplevelser byder vi på smukke naturoplevelser.


Du kan altid træffe os i weekenden mellem 10 og 18, med mindre vejret er rigtig dårligt. Men vi er der også mange hverdage, når vejret er godt. Du er altid velkommen til at møde op og få en snak med os om vores form for flyvning. Henvend dig i vores klubhus, hangar eller på flyvefeltet.

Du kan også kontakte os på denne hjemmeside. Vi har en række kontaktpersoner, som gerne vil give dig de oplysninger, som du har brug for.

På hjemmesiden her kan du også finde mange oplysninger om vores sport. Fx hvordan du kan blive uddannet til svæveflyver, hvad det koster, og hvad fly klubben har. For du behøver nemlig ikke have dit eget fly for at få gode flyveoplevelser. Viborg Svæveflyveklub har en moderne flypark, som står til rådighed for medlemmerne. Det gør svæveflyvningen økonomisk overkommelig.

Vi ser frem til at høre fra dig og forhåbentlig få muligheden for at give dig en svæveflyvetur, en uforglemmelig oplevelse.

Introduktion til svæveflyvning

JuliaHar du en drøm om at blive pilot. Som svæveflyver kan du få denne drøm opfyldt. Dyrk svæveflyvnin...

En typisk flyvedag

Typisk flyvedag

Som gæst i Viborg svæveflyveklub, kan du opleve hvordan en flyvedag typisk forløber.

Den indeho...

Morgentur i Svævefly

morgentur

Viborg flyveplads er en af landets smukkest beliggende pladser.

Tag med i svæveflyet til en tidl...